Logo

E3M's referentie - START People en Creyfs

Top 5 uitzendorganisaties                                    E3M referentie START People                  E3M referentie Creyfs uitzendbureau

 

E3M heeft diverse interim opdrachten uitgevoerd voor uitzendorganisaties die tot de top 5 in Nederland behoren. Hieronder zijn kort een aantal interimopdrachten beschreven.

 

 

Creyf's uitzendbureau

 

Rol E3M:

E3M heeft voor een periode van ruim 6 maanden uitvoering gegeven aan het districtsmanagement van een van de districten in de Randstad. In de rol van Interim Districtsmanager was E3M onder andere verantwoordelijk voor;

 

Aansturing van het district bestaande uit 8 vestigingen
Nieuwe impulsen geven aan medewerkers en vestigingsmanagers
Focus verleggen van intern naar externe gerichte werkwijze
Uitbouwen relaties met large accounts en acquisitie van large accounts
Geheel budget en resultaat verantwoordelijk

 

START Transport & Logistiek

 

Marktleider in deze sector en onderdeel van Top 3 uitzendorganisatie in Nederland. Gespecialiseerd in de sector Transport & Logistiek, doelgroep overwegend chauffeurs. Medewerkers zijn in vaste dienst bij uitzendbureau en op detacheringsbasis werkzaam bij diverse grote transporteurs.

 

Rol E3M

Gedurende een periode van 2 jaar is een van onze interimmers verantwoordelijk geweest voor de regio Midden Nederland. Als interim MT lid onder andere belast met strategie wijziging en herstructureren van de business unit T&L. Vormgeven aan de visie en missie van de BU, herstructureren en optimaliseren primaire processen en doorvoeren van gewenste cultuurwijziging. Alle primaire werkprocessen herschreven in flowcharts en procedures en verantwoordelijk voor implementatie binnen de organisatie.

 

START PEOPLE

 

Rol E3M

Een van onze interimmers is gedurende een langere periode verantwoordelijk geweest voor diverse interne projecten in opdracht van de Nederlandse directie. De organisatie maakte in een relatief korte periode en in een zeer concurrerende markt grote organisatorische veranderingen door. Projecten waren onder andere: Implementatie van een front-office systeem Reorganisatie cq herschikking van een regio (10 districten en +/- 120 vestigingen) Interim districtsmanagement Verander traject primair proces ISO certificering organisatie Invoeren van een service programma.

 

START Outplacement

 

Als landelijk kwaliteitmanager verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een integraal kwaliteitmanagement systeem ten behoeve van ISO 9001 certificering.

Bottom logo